Zakelijk internetabonnement aanschaffen 

Bij het gebruik van IP-adressen is het mogelijk om het dataverkeer van verschillende plaatsen te scheiden. Verkeer stromen zijn gebaseerd op labels en niet op IP-adressen. Met de back-up oplossing kan jij en je medewerkers direct en ongestoord doorwerken en blijft je onderneming bereikbaar tot dat het probleem weg is.  

Gebruik je telefoons, tablets en laptops in jouw bedrijf? Het is zeer belangrijk om te weten wat de bandbreedte voor jouw kantoor is. Te lage breedte gaat dit ten koste van de productiviteit. Aan de andere kant brengt een te hoge bandbreedte juist extra kosten mee. Het is aan te raden om een balans te vinden tussen deze twee. De balans tussen de download snelheid en de upload snelheid is een aspect. Je mag zelf bepalen hoeveel apparaten je aansluit. Wil je gebruikmaken van additionele diensten, dan word je hier vaak goed mee geholpen.  

Of je nu thuis of op kantoor werkt, met zakelijk glasvezel heb je alles wat je als ondernemer nodig hebt. Het is mogelijk met een snelheid tot wel 1000 Mbit/s. En misschien wel het belangrijkste; Je ontvangt zakelijk internet van de hoogst mogelijke kwaliteit. De aangeboden snelheid van kabelproviders is ook de werkelijke snelheid die je op jouw adres kunt halen. Er moet dan wel kabelinternet op jouw adres beschikbaar zijn. Het snelste landelijk verkrijgbare internet en tv-pakket, gebaseerd op downloadsnelheid. 

Extra opties 

Bij 123zakelijkinternet.nl kunt u ook kiezen uit meerdere extra opties. Heeft u nog geen router dan kunt u deze erbij voegen. Of kies een DSL- router, dit is een techniek waarbij je gebruik maakt van een koperdraadverbinding. Ook kun je kiezen uit de volgende opties: 

  • Extra IP-adressen (8 stuks) 
  • Zakelijk pinnen – CCV 
  • Zakelijk pinnen- equens  
  • Extra veilig internetbasis 
  • Bij tal van verbindingen gratis 4G back-up mocht jouw internetlijn een storing hebben.