Suplimente alimentare integrală pentru o cură naturală de eczemă

  • Post author:
  • Post category:Business

Indiferent cât de sănătoși am crede că mâncăm, probabil că încă nu primim nutrienții vitali necesari pentru a ne vindeca sau menține sănătatea. Adăugarea unui supliment alimentar întreg în dieta noastră este un factor important pentru o cură naturală a eczemei. Acest lucru va asigura că aportul nostru de nutrienți este la niveluri optime.

În mod ideal, ar fi grozav să poți mânca alimente perfecte bogate în nutrienți și fără toxine. Aceasta ar fi hrana care a fost cultivată în cadru curat, în care solurile sunt bogate în minerale naturale, nu sunt utilizate pesticide, erbicide sau îngrășăminte derivate chimic, fără poluanți în atmosferă și fără apă contaminată care să fie absorbită. Dar, înapoi la lumea așa cum o cunoaștem, alimentele noastre suplimente alimentare de astăzi sunt cultivate având în vedere cantitatea în loc de calitate. Așadar, deși avem intenții bune de a încerca să mâncăm cât de bine putem, hrana noastră convențională încă lipsește foarte mult pentru care organismul nostru tânjește și are nevoie pentru a susține viața în lumea noastră extrem de toxică.

Alimentele predominante din ziua de azi sunt convenabile, preambalate și foarte procesate, fără nutrienții de bază necesari. Strămoșii noștri în trecut au consumat alimente mult mai sănătoase, atribuind mai puține boli. Astăzi, bolile sunt în creștere și asta include și eczemele! În consecință, acest lucru se întâmplă pentru că nu putem combate bolile și nu putem promova vindecarea pentru că suntem atât de subnutriți!

Dacă ați fost un cercetător avid al vitaminelor și nutrienților care pot ajuta la o cura naturală a eczemei, probabil că ați dat peste ideea de a completa cu anumiți nutrienți, cum ar fi antioxidanții beta-caroten, vitaminele A, C, E și zinc. Cu toate acestea, majoritatea suplimentelor comerciale care ne sunt cele mai disponibile sunt fabricate artificial. Acest proces permite reducerea absorbției de nutrienți și include, de asemenea, mai multe toxine chimice pe care ar trebui să încercăm să le evităm. Ceea ce avem nevoie este să obținem acești și alți nutrienți sub formă de alimente întregi.

Suplimentele alimentare integrale sunt compuși concentrați ai alimentelor pe care corpul nostru îi recunoaște ca fiind hrană adevărată. Corpul este o minune complexă și știe să asimileze alimente adevărate pentru a produce energie și pentru a ajuta la funcțiile sale naturale. Vitaminele izolate, produse în laborator (sau chiar suplimentele care pretind a fi toate naturale, dar sunt, de fapt, doar extracte din nutrienți alimentari) au tendința de a fi considerate străine organismului. Deci, organismul încearcă de fapt să le elimine în loc să le folosească. Mineralele din aceste suplimente sintetice provin de obicei din rocă. Nici organismul nu le digeră deloc bine. Numai mineralele din plante sunt recunoscute și absorbite. Nu numai că un supliment alimentar întreg oferă nutrienți ușor de absorbit, ci furnizează organismului o nutriție suplimentară care nu se găsește în suplimentele sintetice, produse în laborator, deoarece este procesată. De exemplu, suplimentele alimentare integrale furnizează diverși compuși chimici bioactivi găsiți în plante, alcaloizi, enzime vii, microminerale absorbibile și multe altele, spre deosebire de omologii lor sintetici care au niveluri insuficiente ale acestora sau deloc.

Atunci când alegeți un supliment alimentar integral de înaltă calitate, asigurați-vă că aceștia au ștampila bunelor practici de fabricație, care asigură siguranță. De asemenea, poate doriți să vă uitați la câțiva alți factori, inclusiv:

* Utilizarea metodei de liofilizare rapidă sau alte procesări la rece

* Obținut din plante sălbatice și/sau organice

* Include acizi grași esențiali, bacterii bune pentru sănătatea intestinului, o mare varietate de verdețuri, legume de mare și mai ales toate ingredientele trebuie listate ca alimente!

Trebuie să ne abatem îngrijorările de la ceea ce ne declanșează apariția eczemei și să începem să ne concentrăm asupra a ceea ce trebuie să dăm corpului nostru, astfel încât să poată funcționa în mod natural pentru a repara ceea ce este rupt. Lăsați corpul nostru să facă ceea ce este conceput pentru a face, cum ar fi auto-vindecarea tuturor afecțiunilor noastre de sănătate – eczema fiind una dintre ele. Adăugarea zilnică a unui supliment alimentar integral de bună calitate va asigura o nutriție suficientă pentru a ajuta procesul de vindecare naturală a eczemei.

Teresa Shaw este un terapeut de masaj, un agent de marketing pe internet și, de asemenea, un student la sănătatea holistică și naturală. Pasiunile și hobby-urile ei includ grădinăritul ecologic, înotul, câinii, familia și plaja.