Het is tijd voor traprenovatie

De lente staat voor de deur. Het is tijd om dat huisverbeteringsproject te plannen dat je wilde doen, maar op het juiste moment hebt gewacht. Nou, die tijd is nu.

De kosten voor het voltooien van uw project zullen nooit lager zijn. Arbeids- en materiaalkosten dalen, maar niet voor lang. De prijzen van bouwmaterialen beginnen te stijgen naarmate de vraag toeneemt. Veel mensen hebben lang genoeg gewacht en gaan verder met hun projecten.

Het enige project dat op veel lijsten van huiseigenaren staat, is het bijwerken van hun oude trap en balustrades. Veel bouwers bieden hun huizenkopers Traprenovatie alleen een basispakket voor het ontwerpen van trappen aan om de initiële prijs van het huis laag te houden. We hebben veel van deze klanten geholpen hun trap te upgraden van het eenvoudige, eenvoudige ontwerp met een koekjesvorm naar een meer verfijnde look voor een relatief kleine investering.

Veel huizen zijn ontworpen rond de trap en gebruiken de grootsheid ervan om de elegantie en sfeer van een huis te versterken. Elke trap, groot of klein, heeft de potentie om uw huis een warme, uitnodigende schoonheid te geven die vele jaren meegaat.

De eerste stap bij het plannen van uw trap is het kiezen van een ontwerp dat goed past bij de inrichting van uw huis. Uw trap moet dezelfde stijl volgen en accentueren als uw huis of bepaalde kamer. Dit kan modern eigentijds, mediterraan, vroeg-Amerikaans of zo ongeveer alles zijn dat u in gedachten heeft.

Het tapijt moet weg! De grootste verbetering om uw trap karakter te geven, is het tapijt te vervangen door hardhouten treden. Dit kan heel eenvoudig worden bereikt met Retro Fit-treden. Deze gemodificeerde hardhouten traptreden geven u het uiterlijk van volledige 1 “dikke treden zonder het gedoe en de kosten van het verwijderen van de bestaande ruwe treden. Retro Fit-treden kunnen eenvoudig op lengte worden gesneden en vervolgens direct over de ruwe treden worden gelijmd en vastgespijkerd. Aangezien Veel van de trappen met vloerbedekking hebben een ingegraven en ingeklemd loopvlak om de trapboom te monteren, het verwijderen van de treden is een zeer moeilijk proces en kan extra omlijsting vereisen.Het Retro Fit-loopvlak vermijdt deze kosten.

Naast de treden, moet u een stijgbord aan de voorkant van de stijgbuis toevoegen, die naar keuze kan worden gekleurd of geverfd.

De volgende stap is het vervangen van de balusters (spindels of piketten zoals ze vaak worden genoemd). De balusterselectie is vaak de moeilijkste beslissing om te nemen. Er zijn honderden balusterontwerpen en -patronen waaruit u kunt kiezen. De selectie van de baluster bepaalt de stijl of het thema van uw trap en uiteindelijk de woning.

We zien een sterke trend naar hedendaagse moderne thema’s. Denk hierbij aan glazen balustrades en RVS kabelsystemen. U kunt “warmte” aan deze ontwerpen toevoegen door houten balustrades en leuningen te integreren met het glas en de kabel. Als je jonge kinderen hebt die de trap gebruiken, wil je misschien terugdeinzen voor het glas. Het toont heel goed kleine gelei-vingerafdrukken. Afgezien daarvan is glas een heel mooi systeem.

De collectie smeedijzeren balusters is onze volgende bestseller. Hier kun je heel creatief zijn in je ontwerpen en kleuren. Er wordt vaak naar smeedijzeren balusters verwezen door de regio die ze vertegenwoordigen. Toscane, Palermo, Marsalis, zijn slechts enkele van de vele beschikbare balusters. Deze referentie maakt het gemakkelijker om de stijl van de baluster af te stemmen op het decoratiethema van het huis.

IJzeren balusters kunnen in een groot aantal patronen worden gerangschikt om de perfecte look voor uw trapmaat en -vorm te creëren. Hierdoor kunt u op strategische plekken een rolbaluster gebruiken voor accenten, terwijl u een kleinere, goedkopere baluster kiest om de andere gebieden in te vullen. Of regel een enkele mand, dubbele mand, enkele draaicombinatie. De opties zijn eindeloos.

Houten balusters variëren van de rechte vierkante geschilderde stijl tot de sierlijk gedraaide exotische houtsoorten. Niets verwarmt een trap meer dan rijk gebeitst hout. Met de beschikbaarheid van bijna elke houtsoort, is de prijs de enige beperking voor uw verbeelding. Houten balusters kunnen variëren van $ 3,00 per baluster tot $ 50,00 per baluster.

De meeste balusters kunnen worden vervangen zonder de leuning te verwijderen. Om echter een strak nieuw uiterlijk te krijgen en misschien het ontwerp van de balustrade te veranderen, is een nieuwe frisse leuning het beste.