Findes der vine uden sulfitter?

Koshervine er stadig populære, udover fordi der kan være et stort antal vindrikkende mennesker, men primært fordi næsten alle jødiske helligdage ikke er komplette uden at drikke denne særlige slags vin. Hvis mindreårige har nogen forsyning af kosher-vine derhjemme, så kan det være på tide at shoppe for nogle. Selvom du altid kan købe fra en jødisk kosher-butik uden for nettet, får du nu muligheden for at få den vinforsyning, der kræves, via world wide web. Med denne form for mulighed kan du skabe din nødvendige og ønskede vin, men også spare meget tid til shopping.

Baseret på U.S. Census Bureaus data for 2010 og således estimeret for 2011, er der for den 311 millioner indbyggere 215 millioner mennesker vine fra Spanien i alderen 21 og 79 fra USA. Med et forbrug på 2,5 gallons vin pr. indbygger og 30% af den brede offentlighed er under drikkealderen, så er det let at antage, at vinforbruget for dine 21-80 år, din alder er iii,25 gallons pr. drikkealder voksen i år 2011. Med denne hastighed er You.S. vil overgå Frankrig og Italien i vinforbrug såvel som endda produktion i 2013 eller 2014.

Vidste du desuden, at du i nogen grad kan bestemme æraen for den vin, der tilfældigvis drikker, ved blot at observere dens farve? Rødvine med en lilla-blålig rød er en ungdommelig indisk mandevin. I betragtning af, at alder, er det mørkere. På den anden side fremstår unge hvidvine klare og meget lette. Efterhånden som den ældes, bliver den gullig.

Da det ikke er farve, leverer næsen fra vinen intensitet eller dybde på den. Dette ændrer sig ofte med tiden, og nogle gange vil lukkede eller lette vine på næsen åbne sig, når de ældes. På samme måde kan en rødvin, der består af udtalt næse i sin ungdom, miste dybden, når den bliver ældre.

Vine, som enhver anden blandet drik, bør opbevares korrekt for at bevare kvaliteten i lang tid. De har normalt ikke udløbsdatoer tilbage. Som de siger, jo ældre, overlegen. Men dette ordsprog gælder kun for de vine, der er ordentligt ubrugte. Hvis de ikke opbevares korrekt, vil de smage anderledes, og deres kvalitet ville opleves. Så hvordan opbevarer du vine korrekt?

Vinduet. Det skal være rent og tørt og poleret. Væske, der sidder fast på indersiden af glasset, ville totalt ødelægge og få en ny opfattelse af dine kvaliteter med vinen, som bestemt ville være en skam, ikke?

Det hjælper enormt uden at vide at have nogen forforståelser. For eksempel har jeg fortalt dig 10 tidligere, at jeg godt kunne lide vin, men var ikke stor på hvidvine eller franske vine. Efter at have prøvet flere fandt jeg ud af, at jeg elskede dem! Måske kunne jeg ikke lide en måde få Rengøring af det en gang eller måske ændrede min smag sig.