Ανεπιθύμητο Ζάπινγκ με Laser Αποτρίχωση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει η αποτρίχωση με λέιζερ εάν σας έχει βαρεθεί να ξυρίζετε, να κάνετε αποτρίχωση με κερί ή να αφαιρέσετε τις τρίχες του σώματός σας μόνο και μόνο για να μεγαλώσουν ξανά λίγες μέρες αργότερα. Τα συστήματα αφαίρεσης ανεπιθύμητων τριχών με λέιζερ εκπέμπουν έναν δυνατό, παλλόμενο παλμό φωτός. Εάν θέλετε μακροχρόνια αποτελέσματα, η αφαίρεση με λέιζερ μπορεί να είναι μια επιλογή για το πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια ή άλλες περιοχές σας.

Καταγράψτε τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε, τις πληροφορίες που θέλετε να μάθετε και τις πληροφορίες που γνωρίζετε ήδη σχετικά με αυτό το θέμα.

Ποιος είναι υποψήφιος για αποτρίχωση με laser;

Οι άνθρωποι που επιθυμούν να απαλλαγούν από την επιπλέον τριχοφυΐα χρησιμοποιούν Αποτρίχωση με λέιζερ. Οι τοποθεσίες για τη φαρμακευτική αγωγή των αρθρώσεων περιλαμβάνουν τα πόδια, τις μασχάλες, το άνω χείλος, τα πόδια και τη γραμμή κοστουμιών. Ενώ η αποτρίχωση με λέιζερ δεν μπορεί να εγγυηθεί τη μόνιμη αποτρίχωση, παρέχει έναν κύκλο “απεριόριστης τρίχας” που μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από μερικούς μήνες έως μερικά χρόνια. Υπάρχει πιθανότητα μακροχρόνιας αφαίρεσης με πολλά φάρμακα.

Οι κύριες μεταβλητές που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι ο τύπος του δέρματος και το χρώμα των μαλλιών. Σε άτομα με χλωμή επιδερμίδα και σκούρα μαλλιά (καστανόξανθα ή μαύρα), λειτουργεί καλύτερα. Μπορεί επίσης να φορεθεί από άτομα με πιο σκούρες αποχρώσεις, ωστόσο.

Πιστεύουμε ότι η πρώτη ενότητα αυτής της ανάρτησης σάς έχει δώσει πολλές σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το θέμα που εξετάζουμε.

Πώς λειτουργεί η καθοδήγηση αποτρίχωσης με λέιζερ;

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν προγραμματίσετε την αποτρίχωση με λέιζερ για να συζητήσετε τις μεταβλητές που επηρεάζουν εάν η διαδικασία είναι πιθανό να είναι αποτελεσματική για εσάς. Αυτό το άγγιγμα συχνά περιλαμβάνει: * Το ιστορικό της υγείας σας. Ο γιατρός σας θα ρωτήσει για τυχόν καταστάσεις που αντιμετωπίζετε τώρα ή έχετε βιώσει πρόσφατα, καθώς και για οποιαδήποτε φάρμακα παίρνετε.

* Εικόνες. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που δείχνουν την περιοχή που πρέπει να αντιμετωπιστεί από διάφορες οπτικές γωνίες. Αυτές οι εικόνες χρησιμοποιούνται από τον γιατρό σας για μακροχρόνιες αξιολογήσεις και συγκρίσεις πριν και μετά. μια συζήτηση σχετικά με τις επιχειρηματικές προσπάθειες, τα κέρδη και τις βελτιώσεις. Εσείς και ο γιατρός σας έχετε μια επαγγελματική και οικονομική συζήτηση. Τι μπορεί και τι δεν μπορεί να πετύχει η αποτρίχωση με λέιζερ για εσάς, καθώς και τα πιθανά αποτελέσματα, εξηγούνται από τον επαγγελματία.

Πρέπει να περιμένετε έως ότου το μαύρισμα σας ξεθωριάσει τελείως πριν κάνετε αφαίρεση με λέιζερ, εάν προκλήθηκε από έκθεση στον ήλιο ή γκρι απόδοση μαυρίσματος. Το μαύρισμα αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης ελαττωμάτων στους τοίχους, συμπεριλαμβανομένων των φυσαλίδων και του αποχρωματισμού. Τέσσερις έως έξι εβδομάδες πριν από τη λήψη της θεραπείας, αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο.

Μόνο μικροσκοπικές, εμφανείς τρίχες μπορούν πραγματικά να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας λέιζερ. Κόβετε την περιοχή που πρόκειται να υποβληθείτε σε θεραπεία δύο με τρεις ημέρες πριν από τη διαδικασία και την αφήνετε να γίνει καλαμιά. Τρεις εβδομάδες πριν από τη λήψη φαρμάκων, αποφύγετε την ηλεκτρόλυση, την αποτρίχωση με κερί και τη συλλογή μαλλιών.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με την αποτρίχωση με λέιζερ;

Χρησιμοποιείτε προστασία ματιών κατά τη διάρκεια της πρακτικής για να αποτρέψετε την κατά λάθος έκθεση των ματιών σας στο φως λέιζερ. Έχετε ένα οδυνηρό συναίσθημα μόλις ενεργοποιηθεί το λέιζερ. Πριν από τη διαδικασία, ένα τοπικό αναισθητικό χρησιμοποιείται συχνά για να μειώσει τον πόνο. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μια δυσάρεστη απανθράκωση του μουστάκι. Μπορεί να είναι αισθητή μια έντονη μυρωδιά κομμένων μαλλιών, κάτι που είναι φυσιολογικό.

Η θέση του σώματος που χρησιμοποιείται καθορίζει πόσο χρόνο διαρκεί η άσκηση. Μια μικροσκοπική περιοχή, όπως το μεγαλύτερο χείλος, θα μπορούσε να καταγράψει κάποιες πληροφορίες. Μια καλύτερη τοποθεσία, όπως το πίσω μέρος, μπορεί να διαρκέσει πολλές ώρες.

Ποια είναι τα νόμιμα δικαιώματά σας μετά την αποτρίχωση με λέιζερ;

Δεν απαιτούνται συνταγογραφούμενα φάρμακα ή επίδεσμοι μετά την Αποτρίχωση με λέιζερ. Τις πρώτες ώρες, θα μπορούσατε να παρατηρήσετε κάποια ροδαρότητα και χτυπήματα. Επιπλέον, οι πρώτες 24 έως 48 ώρες μπορεί να είναι δύσκολες. Μερικά άτομα αποκτούν κρούστα δέρματος ως αποτέλεσμα προσβολής. Εάν εμφανιστεί κρούστα, χρησιμοποιήστε ζελέ βενζίνης και διατηρήστε την περιοχή υγρή (βαζελίνη).